Modellen

Onderwaterfiets

Op de Waddeneilanden is hij niet meer weg te denken, de Onderwaterfiets; de ideale en gezellige huurtandem voor mensen met kinderen van ca. 4 t/m 8 jaar. 
Het kind zit voorop en kan heerlijk van het uitzicht genieten, terwijl de ouder achter stuurt en het overzicht heeft. Het kind kan meetrappen (dat levert extra aandrijfkracht), maar kan ook even uitrusten terwijl de ouder doortrapt, wat een beleving!

Ook in de stad is deze Onderwaterfiets ideaal; spelenderwijs leert een kind op een veilige manier door het drukke verkeer fietsen. Zonder stress voor de ouder, want die houdt de controle.

Meer kinderen of bagage?
Met een extra zadelsteun kan de fiets twee kinderen voorop vervoeren, en er kan ook nog eentje achterop, wat een feest! Met een kleine ingreep kan deze fiets worden omgetoverd tot een heuse transport/bakfiets. 
Een ding is zeker: de Onderwaterfiets staat garant voor jarenlang plezier!

Bekijk meer

Onderwaterfiets XL

De Onderwaterfiets XL is de lange versie van de ‘gewone’ Onderwaterfiets waarmee niemand onopgemerkt voorbij zal fietsen. Er kunnen twee kinderen (ideale leeftijd tussen 3,5 en 7 jaar) voorop terwijl de ouder achter stuurt en het overzicht heeft.

Ondanks zijn lengte is deze nieuwe Onderwaterfiets makkelijk te besturen en te berijden.

De kinderen kunnen meetrappen (dat levert extra aandrijfkracht), maar kunnen ook even uitrusten - zelfs onafhankelijk van elkaar - terwijl de ouder doortrapt.

Meer kinderen?

Er kan sowieso nog een kind achterop en met een extra zadelsteun kan er zelfs nog een vierde kind mee. Bereid je maar voor op veel plezier en een hoop bekijks op deze bijzondere fiets! 

Techntiek

De onderwaterwaterfiets XL is standaard uitgerust met de traploos schakelende Nuvinci naaf, deze versnellingsnaaf heeft als voordeel dat u moeiteloos en soepel kunt van schakelen van licht naar zwaar. meer informatie over deze naaf vindt u op de website van Nuvinci .Bekijk meer

Onderwatertandem

De Onderwatertandem is niet zomaar een tandem voor twee volwassenen, maar een die speciaal bestand is tegen intensief gebruik. Door de jarenlange samenwerking met vele verhuurbedrijven is deze tandem steeds opnieuw verbeterd tot dit oerdegelijke topmodel. Hij is uitermate geschikt voor verhuurbedrijven die de tandems vaak vervoeren; hij past namelijk dwars in een vrachtwagen.

Eigen wensen?

De productie van de Onderwatertandem is kleinschalig waardoor de tandem geheel naar eigen wens gemaakt kan worden; kies dus zelf de kleur, het aantal versnellingen en andere onderdelen.

Bekijk meer

Onderwatertandem lang

De Onderwatertandem Lang is, net als de standaard Onderwatertandem, een tandem voor twee volwassenen die speciaal bestand tegen intensief gebruik. De kettingkast is gemaakt van RVS en daarmee onverwoestbaar. Deze tandem wordt standaard uitgerust met de Nuvinci traploze versnellingsnaaf die van licht naar zwaar schakelt zonder dat je hoeft te stoppen met trappen. Bijkomend voordeel van de lange versie is de extra ruimte die er is tussen de bestuurder en de bijrijder: de bestuurder zit daardoor helemaal vrij en heeft geen last van het achterste stuur.


Eigen wensen?

De productie van de Onderwatertandem is kleinschalig waardoor de tandem geheel naar eigen wens gemaakt kan worden; kies dus zelf de kleur, het aantal versnellingen en andere onderdelen.

Bekijk meer